Pinksterraces Venray

Voor algemene onderwerpen
special driver
Member
Berichten: 20
Lid geworden op: Vr 16 Jun, 2006 7:43 pm
Locatie: on the track

Pinksterraces Venray

Berichtdoor special driver » Di 06 Jun, 2017 6:17 pm

Volgens mij is er iets mis met de hele speedway scene, we zijn dinsdagavond en nergens geen fotos, uitslagen of verslagen te vinden. Mogelijk is er een valabele reden hiervoor maar dan zou het misschien nuttig zijn om de mensen die reeds 40 jaar de speedway volgen hiervan in te lichten. De sociale media is alom tegenwoordig maar dit forum is zo dood als een pier. Geen nood, ik ben perfect mee met Facebook enz.. maar ook daar alleen maar een paar fotos van enkelingen op hun pagina, niets van info. Jullie kunnen nu zeggen , moet je maar naar de races komen kijken, iedereen die ooit gepassioneerd was door speedway kan dit niet. Als ik dan zie dat er een promotor een fantastisch filmpje maakt met een drone zou ik zeggen , promotors dit is de toekomst. Ik kan begrijpen dat die webmasters , fotografen enz... ook nog een vaste job hebben, maar stel vast dat er vroeger héél kort op de bal gespeeld werd en nu ... ineens niets meer. Dit is geen kritiek, maar een vaststelling.
Mvg, Special Driver.

pewinl
Site Admin
Berichten: 619
Lid geworden op: Do 16 Dec, 2004 11:04 pm

Re: Pinksterraces Venray

Berichtdoor pewinl » Di 06 Jun, 2017 6:23 pm

Wat zeker meespeelt is dat de webmaster van Pewi.nl heeft afgelopen vrijdag bij de foute cross klei of een steen tegen zijn hoofd gehad waardoor hij bewusteloos is geraakt en daarna een nacht in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen. Hij is vandaag terug geweest en moet donderdag geopereerd worden aan zijn jukbeen waardoor hij een dag en nacht weer in het ziekenhuis moet blijven, dit is natuurlijk bekend bij een aantal fotograven en die daardoor waarschijnlijk de foto's niet gestuurd hebben.

Daarom zal Pewi.nl deze week iets minder blinkend zijn, maar vergeet niet 22 juli doen we dit al 15 jaar en we hebben vele zien komen en gaan.

pewinl
Site Admin
Berichten: 619
Lid geworden op: Do 16 Dec, 2004 11:04 pm

Re: Pinksterraces Venray

Berichtdoor pewinl » Di 06 Jun, 2017 9:09 pm

Foto's op de site van Venray van onze Ed die altijd normaal snel is maar er kwam iets tussen dus gewoon maandag naar Pewi blijven kijken als er een wedstrijd is geweest :D

Fien Driessen
Forum Rookie
Forum Rookie
Berichten: 7
Lid geworden op: Do 11 Okt, 2012 8:53 pm

Re: Pinksterraces Venray

Berichtdoor Fien Driessen » Di 06 Jun, 2017 11:53 pm

Ja een pluim voor Ed . :D

special driver
Member
Berichten: 20
Lid geworden op: Vr 16 Jun, 2006 7:43 pm
Locatie: on the track

Re: Pinksterraces Venray

Berichtdoor special driver » Wo 07 Jun, 2017 7:33 am

Dit is natuurlijk een uitzonderlijke situatie, en verklaard een deel van het probleem.
Veel beterschap aan de webmaster!


Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten